keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Valitse vaikeasi

Minua vaivaa tunnottomuus mikä liittyy kai kevääseen. Mikään ei tuota iloa eikä oikeastaan suruakaan. Haluan vain olla yksin. Laihdutuksen kannalta tunnottomuus ei ole huono juttu, juoksusta saamani endorfiiniryöppy tuntuu hyvältä ja kun mikään muu ei tunnu miltään niin voin keskittyä oikein syömiseen ja liikkumiseen ja kohta pienentyviin lukuihin vaa'alla. 


Se riski kuitenkin on olemassa, että tunnottomuuteen alkaa tehdä mieli syödä. Nyt ei siltä tunnu onneksi, mutta pitää varoa. Muutenkin pitää olla varovainen, tehdä tällä kertaa kaikki paremmin kuin edellisillä kerroilla. Olla tarpeeksi rento tän kaiken kaa ettei kymmenen kilon tiukan pudotuksen jälkeen tule parissa kuukaudessa kaikki takasi ja tuplana. Niin on käynyt ja siinä ei oo mitään kivaa.


Aattelin myös jättää kalorien laskemisen pois, mennä fiiliksen mukaan. Koitan vaikka pari viikkoa että voinko luottaa näläntuntemuksiini. En halua keskittyä numeroihin liikaa, elämäntapamuutosta tässä haen. Ajattelin etten puntarillakaan käy kuin korkeintaan kerran viikossa. Alussa saattaa joutua vähän laskeskelemaan, kunnes oppii mikä toimii ja on se vähän vaikeaakin yhtäkkiä lakata laskemasta kaloreita.

Tää kuva on laittanut nauramaan ääneen koko päivän vaikka ajaa kyllä asiansa samaan aikaan

Mun ruokavalio on ollut jo monta vuotta aivan kamala. Viime aikoina olen syönyt lähes ainoastaan valmisruokia ja leipiä. Silloin tällöin tapahtuneet terveelliset kokeilut ovat kaatuneet aina vatsavaivoihin, joita saan suurimmasta osasta hedelmistä, euisleivästä, näemmä soijastakin, tomateista jne.. Vittumaista. Nyt aion kuitenkin lisätä pikkuhiljaa kaikkea terveellistä ruokavaliooni (kasviksia, hedelmiä, kvinoaa) ja jatkaa niiden syömistä ja koettaa jos vatsa tottuisi niihin.

Haluaisin kirjoittaa vähän hauskemmin tai edes iloisemmin, mutten joko osaa tai sitten se ei vaan sovi nykyiseen fiilikseeni..:)

Kahdesti olen käynyt juoksemaan ja jo nyt penikat ja sisäreidet kipeyty niin pahasti että ensi viikolla vasta uudestaan. Pitää muistaa venytellä nyt kun opettelen pikkuhiljaa kohtelemaan kehoani hyvin. Kaikki paikat on kamalassa kunnossa.

Joogaa aion kokeilla, olen aikonut jo kauan. Luulen, että se olis mulle tosi hyväksi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti